Werkwijzen en Kosten

Algemeen:

Uiteraard kunt u altijd even vrijblijvend contact opnemen (via de mail of telefonisch) voor overleg. We kunnen dan samen bekijken of therapie nodig is, of dat u misschien eerst al geholpen bent met wat algemene adviezen.


Werkwijze therapie:

In de meeste gevallen is een consult thuis nodig, maar bij kleine problemen kan ik ook eerst via de mail een aantal tips geven. Dit is bijv. het geval bij vragen m.b.t. verhuizing, vuurwerkangst, introductie etc. Ook bij onzindelijkheid kan ik eerst wat algemene tips geven. Soms is het probleem hiermee opgelost, maar er spelen vaak meerdere factoren mee bij het tot stand komen van het probleem en dan is het noodzakelijk om de oorzaak (oorzaken) van het probleem te achterhalen en dan te bekijken welke factoren te beïnvloeden zijn. Dan is een huisbezoek noodzakelijk. Bij agressie zal ik nooit eerst een algemeen advies geven, omdat agressie heel complex is en het heel belangrijk is om eerst te onderzoeken om wat voor vorm van agressie het gaat. De behandeling wordt daar dan op aangepast. Wat bij de ene vorm van agressie kan helpen, kan een andere vorm van agressie juist verergeren.

Voordat ik bij u thuis kom, ontvangt u een algemene vragenlijst. Nadat u deze ingevuld heeft teruggestuurd, neem ik contact op om een afspraak te maken voor een consult bij u thuis. Ik kan de kat dan in zijn eigen omgeving observeren. Ook kunnen we dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. Dit consult duurt afhankelijk van het probleem ongeveer twee uur. Hierna ontvangt u een diagnose, een stappenplan voor de therapie en vaak nog wat extra praktische tips. Dit alles is op maat gemaakt voor uw situatie. Voor begeleiding met de therapie kunt u daarna natuurlijk altijd contact opnemen (tot 3 maanden na het consult voor hetzelfde probleem). De begeleiding kan bestaan uit een extra uitleg over de therapie tot dagelijkse begeleiding via de mail, om bijv. aan te geven wanneer u een stap verder kunt gaan in het stappenplan en om de therapie afhankelijk van de situatie eventueel bij te stellen.


Kosten:

De kosten voor de totale behandeling zijn 150 euro excl. reiskosten (20 ct. p. km.). Bij aanwezigheid van meer dan 2 katten is de prijs voor een consult 170 euro. Dit bedrag mag u voor het consult overmaken.  Een tweede huisbezoek is vrijwel nooit nodig. Mocht dit toch nodig zijn, dan zijn de kosten hiervoor in overleg.     

Voor eenvoudige problemen of een advies met betrekking tot bijv. verhuizing of vuurwerkangst, kan er soms volstaan worden met een advies via de mail. De kosten hiervan zijn vanaf 15 euro. De prijs is afhankelijk van het probleem/advies. Dit bedrag moet van te voren overgemaakt worden. Mocht blijken dat dit niet voldoende is en er is toch een consult nodig, dan wordt het bedrag dat reeds betaald is voor het mail-advies op de consultprijs in mindering gebracht.

Voor eenvoudige problemen kunt u ook een afspraak maken voor een telefonisch consult. De kosten hiervoor zijn 15 euro voor 20 minuten. Dit moet van te voren overgemaakt worden.


Bach Bloesem Therapie:

€ 15,- per flesje van 30ml. excl. verzendkosten.

In combinatie met therapie of een herhaling: € 7.50 p.flesje van 30 ml. excl. verzendkosten

Algemene Voorwaarden:

De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en worden op verzoek gratis toegezonden.Home therapie voor katten? therapie op maat algemene tips ervaringen Katja werkwijze en kosten contact/opleiding bach bloesem therapie Links